Onze producten

Je kunt vergaderen over maken, maar je kunt ook dingen doen om mensen aan het werk te krijgen. En dat doen wij. Er staat een flinke rij producten voor je klaar. Voor thuis en op school.

De poster met 50 gereedschappen

Voila, alle 50 gereedschappen waarvan wij vinden dat je ze moet hebben ervaren voor je 12e jaar. Waarom? Alles wat je voor die leeftijd hebt leren kennen blijft je bij. En dat is handig voor later. Gratis hier In het Nederlands, Fries en Engels.

Professor Feringa heeft hem ook!

Boek: Bo bouwt een boot

Bo bouwt een boot is het verhaal over een meisje dat een boot bouwt voor haar opa. En terwijl zij haar boot bouwt, leer jij ook wat zij leert!

Geheim overleg in de kluswinkel.

Boek: het Dikke Boek van Max & Ro

Samen met de hele internationale maker-community maken we een boek in 50 delen over de herkomst van gereedschap. Max en Ro zoeken alles voor je uit, en natuurlijk leer je ook zelf met de gereedschappen werken! In het Nederlands en Engels.

Minicursussen vaardigheden

In het maken zijn het meestal het gebrek aan vaardigheden die een mooi product in de weg staan. Dat lossen we op met hele concrete mini-cursussen!

Klooikoffers

En natuurlijk de sterren in ons portfolio: de Klooikoffers. Koffers met gereedschap en materialen die je leent via school of bibliotheek. Alle boekjes kun je gratis downloaden.

We maakten er al 7! Je bestelt ze bij onze partner Conrad. Zij maken ze dan met de hand voor jou in orde.

Lessen en lesmaterialen

Ook maken we lessen en lesmaterialen. Zoals voor Expeditie Micro:bit en de Maakchallenge.


Maak zelf Twister met de Mico:bit!
Kettingkaarten.

Maken in het PO

En -ons grote project van dit jaar- de leerlijn maken voor de basisschool. Geïnspireerd op de gedachten van het Bauhaus.

Wil je meer weten? Neem dan contact op! Vinden we leuk.