Over

Lekker Samen Klooien is een ode aan de schoonheid van het aanklooien. Dingen maken door gewoon te beginnen, zonder veel gewicht en vaak zonder helder plan. Maar wel altijd samen. Want dat is gezellig! En samen leer je bovendien veel meer.

Maar ook (zelf) maken als motor en ingredient voor geluk, en als woest antwoord op massaproductie, het domme consumeren, het digitale verval en de macht op de verkeerde plekken. Maken = autonomie!

Astrid: passionately trying to heal today’s anxious society with maker-books, comics, lesson plans and lessons, tinkering kits, blogs and more. Astrid heeft als grote missie om iedereen aan het klooien te krijgen. Op school, thuis en overal. Want klooien is eigenlijk supermakkelijk, als we het allemaal niet zo moeilijk zouden vinden.

Peet houdt best wel van techniek en zoekt altijd naar concrete dingen om er echt mee te doen. Want mooie gave spullen kopen is één, maar iets maken dat is pas vet! Hij streeft naar het gevoel van verder komen en iets bijdragen.

En Karlijn is een echte groene gekkie: altijd opzoek naar duurzaamheid en zelf oplossen. Ze droomt van een circulaire huis en heeft altijd haar eigen koffiebeker bij zich. (En metalen roerstokje.)

We kletsen graag met je op het positieve (ja, dat vinden we echt!) Twitter: @astridpoot en @peetsneekes