50 stikken ark dy‘tst kenne moast foar‘tst 12 jier bist

Inmiddels hebben we zoveel bestellingen van ouders, scholen, bibliotheken en andere liefhebbers dat we wat een heel klein beetje big-data hebben (yek! hahaha). Natuurlijk droom ik van een kaart met vlaggetjes, maar die heb ik even niet. In plaats daarvan heb ik globaal de bestellingen op een kaartje getekend. Steekproefsgewijs en ongeveer op de goede plek op de kaart.

En toen zagen we dit:

nederland

Zien jullie het ook? We hebben een MAKER-belt! Ik wist dat de Brabanders enthousiast zijn, en het oosten had ik ook wel in beeld. De randstad doet goed mee, maar Zeeland! En Limburg! Yey Ralph!

screen-shot-2016-12-01-at-21-43-36

En Friesland! Yey Reina! En yey @PraatmarFrysk.

screen-shot-2016-12-01-at-21-43-19

Want toen gebeurde veel moois: ik kreeg een word file, en nog meer suggesties en toen was er overleg geweest en kreeg ik weer verbeteringen… (Passie, die Friezen!)

Dus: met heel veel trots presenteer ik hier de Friese poster. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Dit binne de 50 stikken ark dy‘tst kenne moast foar‘tst 12 jier bist. Prachtig.

makersmaken_50stikkenark_1december

Pak en deel deze digitale versie naar hartenlust. En wil je een papieren versie? Laat het ons weten (info@makersmaken.nl), als er genoeg belangstelling is laten we hem drukken.

Leve de twitter community, leve de Friezen, leve de makers!

Liefde (alweer).