Smakeloze cadeautjes voor je beste vrienden

Karlijn en ik zijn vrienden, collega’s, hebben 100% dezelfde kledingstijl en allebei een hele slechte smaak. En vreemde fascinaties! Een stomende cocktail van mogelijkheden dachten we zo. Dus: een nieuw plan. Smakeloze cadeautjes, bedacht en uitgegeven door de Awkward Sisters. Altijd on point: want als er iemand de Zeitgeist aanvoelt zijn wij het wel. Oplage is helaas altijd één en je weet nooit of je die ene krijgt. (Of je moet natuurlijk Echt Heel Veel geld betalen, dan kan het misschien.)

Dit kreeg Karlijn van mij voor haar verjaardag.

Handgebreide drollen (rondbreiden, meerderen, minderen, alles!) met lavendel.

Een twijfelachtig eerbetoon aan Thierry Baudet, aan de hondenmensen die warme poep oprapen en doen of dat normaal is, en aan alle woonaccessoires-winkels met slechte schrijvers.

Karlijn’s hond vond het niks. En Karlijn ook niet. En zo hoort het ook. Het is tenslotte een echt at home product. Eeh, ok. Wat heb je dan aan dit blog? Niks. Wat moet je er mee? Ook niks.

Hé, lekker.

We zijn ook gefascineerd door mensen die de kruisjes niet uit de split van hun nieuwe jas halen, door mensen die hun riem maar half lussen en door mensen die nerveus met met hun vouwfiets tegen anderen duwen bij de trein. Verder door mensen die sausrijk eten eten in het openbaar, en daar een smeerboel van maken, door mensen die alles wat hun kinderen doen leuk vinden (echt alles), door strakke, korte pantykousjes, door enge artsen, en door vrouwen met snorren, maar dan echte mooie volle en door grijsharigen die hun haar verven (m/v).