Lekker Samen Kletsen 6 – Kekke klooikoeien, modulair muziek maken en proberend programmeren

Astrid en Peet lopen weer door Artis! Het is een beetje mistig, maar de onderwerpen zijn erg interessant. We merken dat het klooien op werk tof en nuttig is, maar ook dat programmeren en klooien TOCH samen kan.

Astrid besluit zomaar tijdens het kletsen een selfie maken met een defecte selfiestick … Ze staan hieronder 🙂 ! En we hebben het over dingen tof maken, of misschien middelmatig houden zoals Niko Spelbrink zegt in de podcast van Vasilis. Wij vinden het leuk om dingen nòg toffer te maken.

We hebben het ook over leren programmeren op de BBC computers en borduren en hoe dat op programmeren lijkt. En Peet begint in de vlinderkas over zijn muziek fascinaties. En we betrappen onszelf op het gebruik van “omdenken” … brrr.

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.