Lekker Samen Kletsen 7 – Resetten, Regels breken en de Trui van Floor

Deze Lekker Samen Kletsen lopen Astrid en Peet samen met Floor door Artis. We hebben het over oefeningen om te resetten, regels voor plannetjes maken, hurken bij de gieren en veel meer. 

Volgens Astrid moet je bij het overtuigen van mensen ook jezelf verrassen als je plannen maakt, misschien kan je ook tekenen om je verhaal te vertellen.

“Je moet niet doen hoe je denkt dat het moet”

Soms helpt het klaarmaken voor het maken ook om ruimte te maken in je hoofd en het is ook aanstekelijk. We gaan ook naar de olifanten, zijn trots op Floor en we staan in een vasten-boekje.

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.