Lekker Samen Kletsen 14 – Honden, Hacken en Hilarische reclames

Wel of geen telefoon en waarom heet het een telefoon? We willen het weten van jullie. Peet heeft gehacked op een trein en dat moet besproken worden, want moeten we alles zomaar oplossen en hoe dan?  

Peet en Astrid zitten super dicht op elkaar op de Lamzac en hebben het over Peet’s hack avontuur. En intussen kletsen ze mee over met welke houding je problemen kan oplossen en moet je eigenlijk wel problemen oplossen?

Misschien worden ook leuke dingen eigenlijk alleen voor kinderen gemaakt, hoewel de Bever ook bovenaan staat als winkel met leuke dingen voor grote mensen.

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.