Lekker Samen Kletsen 12 – Onzinbezwaren tegen klooien en spelen

Astrid en Peet vertellen veel positiefs over het uitleggen van de klooikoffers aan ouders, maar ook dat mensen denken dat leren niet rommelig kan, of zelfs mag! En we hebben het over spelen en dat oude mensen dat niet mogen. 

Intussen rennen de kids lekker rond in het Vondelpark en Astrid vertelt over tennissende oude dames die beter kunnen tennissen.

Peet vind het maar lastig dat hij als enige creativiteit en twijfels mag brengen. We hebben het ook nog over fleksplekken, samenzweringen, campussen en het gewone leven! Misschien is Peet ook geen huis-tuin-en-keukenmens.

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

 

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.