Lekker Samen Kletsen 11 – Rekbroeken, haasten en de romantiek van uitvinden

We beginnen al benen-bungelend op een bankje in het Vondelpark. We beginnen over een meneer in een mooi huis, televisieseries en tekenfilms, maar komen vanzelf ook aan het klooien toe. En we hebben het over huis tuin en keuken mensen in goud glanzende rekbroeken.

Maar waar is nummer 10 van Lekker Samen Kletsen eigenlijk? Goeie vraag! We hebben het erover.

Hoe technisch is kleding eigenlijk? Uitvinders die ontwerpen, trendsetters die technieken toepassen. Na het hebben over kleding en uitvinders en series hebben we het over de romantiek van uitvinden. Verhalen te over!

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

 

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.