Lekker Samen Kletsen 13 – Wat maakt een maker faire en chaos?

Wat maakt een maker faire eigenlijk leuk en wat verwachten we eigenlijk van de mensen die daar rondlopen? Peet en Astrid hebben het erover terwijl ze zich verbazen over een familiestrijd met schuimstokken en oranje t-shirts.  

Om te starten beschrijft Peet de video’s van Laura Kampf, een stoere dame met tattoaties op haar onderbenen die heel rare fietsen maakt.

We kijken even kritisch naar wat er allemaal nodig is om een natuurlijke maker te zijn. Is het theater, moet je op Instagram zitten, of een verhalenverteller zijn, of mag je als vaardige kluizenaar ook op een maker faire zijn.

Daarbij onderzoeken we chaos. Welke chaos is bijvoorbeeld gewenst en welke niet? Oh, en de vuilnismeneer zwaait naar ons.

LUISTER LEKKER MEE … OP SOUNDCLOUD!

SJOONOOTS: LINKS BIJ DE ONDERWERPEN

Hierbij de links van de dingen waarover we het deze keer hebben:

NOG WAT FOTOS

LUISTER ALLE AFLEVERINGEN

Wil je alle afleveringen van Lekker Samen Kletsen voor nu en de toekomst? Plak deze link in je podcast-programma (bijvoorbeeld iTunes, of iCatcher): http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:269400865/sounds.rss

DIT ZIJN WIJ

Lekker Samen Kletsen is: Astrid Poot en Peet Sneekes. Beide zijn we deel van Lekker Samen Klooien, een samenwerkingsverband en stichting. We willen graag kinderen, ouders en andere volwassenen stimuleren om meer samen te gaan klooien en dingen te maken. Want klooien is denken, liefde en makers maken.